HexyFilePatcher jest programem do wczytywania modów według ściśle określonych parametrów ustawionych w pliku konfiguracyjnym. Został stworzony głównie pod Clasha, jednak może być wykorzystywany w dowolnych innych aplikacjach.
Wielkie dzięki dla Boghute Ary za znalezienie adresów jednostek, które niezmiernie przydały się w testach.
Przykładowy mod pospolitego ruszenia:
Gdy program będzie gotów dodam linka w tym temacie.
[Sneakpeak] HexyFilePatcher
Moderator: Boghute Ara
Re: [Sneakpeak] HexyFilePatcher
Widzę, że nie ja jeden nie śpię, pracując nad Clashykiem
Wygląda fajnie, na pewno zwiększy w jakimś stopniu sens istnienia kilku jednostek
Wygląda fajnie, na pewno zwiększy w jakimś stopniu sens istnienia kilku jednostek
- Boghute Ara
- Administrator
Re: [Sneakpeak] HexyFilePatcher
Aaa, to jest ten program o którym wspominałeś na mailu? Dobra robota, na pewno się przyda, bo w chwili obecnej jakiekolwiek zmiany wymagają troszkę dłubania.
Swoją drogą sam planowałem wrzucić plik CLASH.EXE ze zmienionymi wartościami jednostek, budynków i poprawionymi literówkami na 3. urodziny strony i forum.
Swoją drogą sam planowałem wrzucić plik CLASH.EXE ze zmienionymi wartościami jednostek, budynków i poprawionymi literówkami na 3. urodziny strony i forum.
Biada Ci!!! Odkopałeś szczątki pradawnego władcy tych ziem (Boghute Ara, lub kogoś z jego rodziny). Czeka Cię teraz surowa kara, gdyż otwierając wieko jamy uwolniłeś klątwę.