OpenClash 0.2.3
Moderator: Boghute Ara
Re: OpenClash 0.2.3
Są jakieś postępy z wersją 0.3? Miała być do końca marca, a tu już połowa sierpnia jest
[sarkazm] Do marca 6 miesięcy jeszcze zostało! [/sarkazm] . Niestety wypadła mi praca i życie .
Pracuję od lutego nad grą, w której jestem jedynym programistą, przez co zajmuje mi ona dużo czasu, nawet poza godzinami pracy.
Chciałbym wam zrobić prezent na gwiazdkę i przeorać wersję 0.3 do ściągnięcia. Jedyną rzeczą do zrobienia w tym celu nadal pozostaje oddzielenie oryginalnych assetów od projektu, aby umożliwić jego dystrybucję.
Cześć wszystkim na forum!
Myśleliście może nad jakaś formą finansowania projektu, typu kickstarter? Albo nad nagłośnieniem tematu? Ostatnio szukałem Clasha, żeby znowu sobie w niego zagrać. Widziałem w internecie, ze takie „ciche” zainteresowanie grą jest zauważalne.
Myśleliście może nad jakaś formą finansowania projektu, typu kickstarter? Albo nad nagłośnieniem tematu? Ostatnio szukałem Clasha, żeby znowu sobie w niego zagrać. Widziałem w internecie, ze takie „ciche” zainteresowanie grą jest zauważalne.
- Boghute Ara
- Administrator
- Kontakt:
Zebrać pieniądze na platformie crowdfundingowej to jedno, ale musi być jeszcze ktoś kto wykona czarną robotę.
Zresztą OpenClash to projekt Griza, który z tego co mi wiadomo samemu jest programistą, więc najlepiej żeby to on sam wypowiedział się w temacie.
Biada Ci!!! Odkopałeś szczątki pradawnego władcy tych ziem (Boghute Ara, lub kogoś z jego rodziny). Czeka Cię teraz surowa kara, gdyż otwierając wieko jamy uwolniłeś klątwę.
Chętnie bym się z Griz'em skontaktował, aby wybadać jaki jest status. Niestety, forum nie daje takiej możliwości (w tym momencie nie widzę nawet możliwości wysłania PW).
- Boghute Ara
- Administrator
- Kontakt:
Można wysyłać PW na forum, bo właśnie przed chwilą testowałem to z bratem. Swego czasu wymieniłem również kilka PW z Grizem, bo zajrzałem do swojej skrzynki odbiorczej.
Spróbuj wejść na profil jakiegoś użytkownika, gdzie powinieneś mieć możliwość skontaktowania się z tym użytkownikiem poprzez wysłanie mu maila lub PW. Albo kliknij na taki dymek z 3 kropkami o nazwie Kontakt pod nickiem jakiegoś użytkownika (na prawo od jego postu w jakimkolwiek temacie). Oczywiście żeby się z kimkolwiek skontaktować to musisz być zalogowany na forum.
Biada Ci!!! Odkopałeś szczątki pradawnego władcy tych ziem (Boghute Ara, lub kogoś z jego rodziny). Czeka Cię teraz surowa kara, gdyż otwierając wieko jamy uwolniłeś klątwę.
Niestety, u mnie nie działa.
- Załączniki
-
- Opera Zdjęcie_2018-10-09_204513_forum.clash.y0.pl.png (40.38 KiB) Przejrzano 9673 razy
- Boghute Ara
- Administrator
- Kontakt:
No to ja już nie wiem o co chodzi. Może masz za mało postów albo za krótki staż na forum? W każdym bądź razie wysłałem Ci maila - sprawdź swoją skrzynkę pocztową.
Właśnie dostałem maila z tym pytaniem, to także odpowiem tutaj.hattori pisze: ↑niedziela 07 paź 2018, 14:34 Cześć wszystkim na forum!
OpenClash jest dla mnie projektem non-profit i takim pozostanie.
Dlaczego? Ano robienie sobie odwzorowania bazującego na danych z oryginału to jedno, a zarabianie na cudzej własności intelektualnej to drugie, i jest to granica jakiej nie zamierzam przekraczać.